Geofoto sklopio poslove s Janafom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi

Bez autora
Nov 03 2010

Zagrebačka tvrtka Geofoto, jedna od vodećih u Europi u domeni geodezije i geoinformatike, sklopila je dva nova poslovna ugovora na domaćem tržištu, s Jadranskim naftovodom (Janaf) i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi. Ukupna vrijednost tih ugovora iznosi 13 milijuna kuna. S Janafom je Geofoto nedavno potpisao petogodišnji ugovor u vrijednosti 3 milijuna kuna, i to za obavljanje usluga ortofoto monitoringa tj. periodične obnove digitalnih ortofoto (DOF) karata duž svih trasa Janafa. S Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Geofoto je pak potpisao ugovor vrijedan 10 milijuna kuna, a riječ je o pružanju usluge inicijalne vektorizacije poljoprivrednih površina na DOF kartama. Geofoto je s Agencijom potpisao i okvirni trogodišnji sporazum o izradi osnovnih prostornih podataka za potrebe praćenja i kontrole stanja poljoprivrednih površina, uključujući automatizaciju procesa identifikacije.

Geofoto sklopio poslove s Janafom i Agencijom za plaćanja u poljoprivrediZagrebačka tvrtka Geofoto, jedna od vodećih u Europi u domeni geodezije i geoinformatike, sklopila je dva nova poslovna ugovora na domaćem tržištu, s Jadranskim naftovodom (Janaf) i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi.

Ukupna vrijednost tih ugovora iznosi 13 milijuna kuna, izvijestili su danas iz Geofota. S Janafom je Geofoto nedavno potpisao petogodišnji ugovor u vrijednosti 3 milijuna kuna, i to za obavljanje usluga ortofoto monitoringa tj. periodične obnove digitalnih ortofoto (DOF) karata duž svih trasa Janafa.

S Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Geofoto je pak potpisao ugovor vrijedan 10 milijuna kuna, a riječ je o pružanju usluge inicijalne vektorizacije poljoprivrednih površina na DOF kartama. Geofoto je s Agencijom potpisao i okvirni trogodišnji sporazum o izradi osnovnih prostornih podataka za potrebe praćenja i kontrole stanja poljoprivrednih površina, uključujući automatizaciju procesa identifikacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik